Bezorgen en afhalen

Bezorging

Zo'n 80% van onze bestellingen wordt door middel van onze eigen bezorgservice afgeleverd. De andere 20% van onze bestellingen worden verzonden met PostNL. Wij streven ernaar uw bestelling zo spoedig mogelijk te bezorgen. Wij leveren al onze bestellingen binnen 1 tot 5 werkdagen bij u aan huis of een door u gekozen afleveradres. De bezorgdag is afhankelijk van onze wekelijkse route. Per e-mail houden wij u op de hoogte over de bezorg dag en het tijdblok waarin u uw bestelling kunt verachten. DGplant.nl bezorgd ook op zaterdag!

 

Bezorgkosten

  • Een bestelling vanaf € 250,- bezorgen wij gratis door heel Nederland!
  • Een bestelling tot € 250,- en past in een postpakket dan zijn de kosten € 9,95.
  • Een bestelling tot € 250,- en past niet in een postpakket (denk dan aan bomen en grote planten) dan zijn de bezorgkosten € 19,95.

 

De verzendkosten zijn te herkennen aan de volgende 2 iconen.

Eigen bezorgservicePostpakket = € 9,95

Eigen bezorgserviceVrachtvervoer = € 19,95.

 

Afhalen

U kunt uw bestelling ook af komen halen op ons afhaalcentrum in Uitwijk (gemeente Woudrichem N-Br). Ons afhaalcentrum is gunstig gevestigd midden in Nederland. Klik hier voor een routebeschrijving.

Kiest u voor de optie afhalen dan vervallen de bezorgkosten voor bestellingen onder de € 250,-. (bestellingen boven de € 250,- bezorgen we gratis door heel Nederland!). Zodra u van ons een mail ontvangt dat u bestelling klaar staat kunt u uw bestelling afhalen.

 

Verpakking

Uw bestelling wordt met zorg ingepakt. Bij postpakketten bestaat de verpakking uit dozen. Bij vrachtvervoer wordt uw bestelling los geleverd. Planten zonder pot of kluit worden netjes in zakken gepakt zodat de wortels niet uitdrogen. Op deze manier blijft de kwaliteit van de bestelde bomen en planten gewaarborgd. Na aflevering dient u zorg te dragen dat de geleverde bomen en planten niet uitdrogen of beschadigen. Zet de bomen en planten zoveel mogelijk uit de zon en houdt de planten vochtig. Voor mee informatie kunt u kijken bij onze plantinstructies.

Klachten en Retourneren

Bent u niet tevreden over de geleverde bomen en planten, dan vragen wij u uw klacht te mailen naar service@dgplant.nl onder vermelding van uw ordernummer. Ons streven is om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Klachten worden bij ons altijd serieus genomen.