Wie is Dgplant.nl?

DGplant.nlDGplant.nl is een webwinkel die zich specialiseert in het aanbieden, verpakken en leveren van bomen en planten. DGplant.nl is een onderdeel van de Groenhoeve tuinplanten gevestigd in Uitwijk. Wij beschikken hier over een eigen kwekerij en een Cash & Carry, hierdoor beschikken wij over een zeer uitgebreid assortiment aan bomen en planten. Uw planten worden dan ook rechtstreeks van onze kwekerij of Cash & Carry voor u verzameld, alleen op deze manier bent u verzekerd van gezonde, verse planten van topkwaliteit voor een scherpe prijs.


Ons team

Het DGplant.nl-team bestaat uit jonge enthousiaste mensen. Graag stellen wij ons even voor!

Toine van Herwijnen is de eigenaar van DGplant.nl. Hij houdt zich bezig met de inkoop en verkoop van de bomen en planten. Ook is hij verantwoordelijk voor de logistiek en het onderhoud van de webshop. Na zijn agrarische opleiding is Toine in 2001 is gestart met zijn onderneming.

Niels verzamelt alle orders op de kwekerij en zet deze klaar voor verzending. Hij stuurt andere medewerkers aan en is mede verantwoordelijk voor de planning en logistiek. Daarnaast is hij vaak onderweg om uw bestelling te bezorgen.

Kevin zorgt voor het inpakken van pakketten en verzorgd alle werkzaamheden rondom het bedrijf. Daarnaast is hij vaak onderweg om uw bestelling te bezorgen.

Henrik is chauffeur en verzameld de bestelde bomen en planten bij diverse kwekers.

Angelie houdt zich bezig met de online marketing en communicatie. Daarnaast is zij druk bezig met het up-to-date houden van de fictieve voorraad.

Maaike regelt de financiële administratie.

Ons motto: Vers van het land, geleverd bij de klant!

De bomen en planten van eigen kwekerij zijn herkenbaar aan ons logo links onder in het foto etiket. Ruim 70% van de door ons aangeboden bomen en planten zijn afkomstig van eigen kwekerij of Cash& Carry. De overige 30% wordt door ons zorgvuldig geselecteerd bij gespecialiseerde kwekerijen. Hierdoor staan wij gerant voor top kwaliteit, daarom geven we dan ook op alle door DGplant.nl geleverde bomen en planten groeigarantie.

    

Onze Historie

DGplant.nl
DGplant.nl 2011
DGplant.nl 2008
DGplant.nl 2001